Kaikenlaista


Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista, ei ole paljon ehtinyt blogia päivitellä. Töissä kiireitä, viimeisiä päiviä viedään ennen äitiyslomalle jääntiä, sijaisen perehdytystä ja maailman valmiiksi saantia. Ei ehdi siis työaikana päivittämään (hah siis enhän mä nyt normaalisti töistä bloggaa!).

Lisäksi kroppa antaa vähän viitteitä siitä, että kun on päivän istunut töissä niin ei illalla oikein huvita kotona koneella istua, kylkimakuulta iPadia näppäilen enintään.

Maaliskuun alkupuolella kävin Rallin kanssa Takkujen omissa kisoissa osallistumassa pariin starttiin yleisön viihteeksi ja toki omaksikin iloksi. Eka rata oli ihan jees jopa, profiililtaan kävelyaksaan ihan sopiva. Tuli vain pari perusvirhettä, alussa kepeiltä juoksi ohi ja lopussa rengas hajosi, kun Ralli kääntyi katsomaan minua. Toinen rata ei ihan enää sujunut.

Riimi kävi tosiaan taannoin naisissa, mutta valitettavasti narttu jäi tyhjäksi. Nää on aina tylsiä juttuja, mutta minkäs luonnolle mahtaa. Riimin on tarkoitus kisailla pääsiäisenä Kirveskosken ohjaamana. Muuten jees, mutta ei missään tapauksessa saa saada Sertiä agiradalta! Nimittäin nyt on vuosi kulunut ensimmäisestä ja toisesta, ja seuraava serti tarkoittaa valioitumista 😀 Ja mä haluan itse ansaita sen! 😉

Henk koht. muutoksieni tuulissa puhaltaa nyt koviten se, että Hesoihin muutto on ensi tiistaina. Lisäksi jään äitiyslomalle 30.3. eli heti pääsiäisen jälkeen. Onneksi meillä on jo treenipaikka Helsingissä, jos tiistaina muutetaan niin hyvällä lykyllä pääsen ensimmäisiin reeneihin jo alle vuorokauden kuluttua muutosta 😉 Pääsin siis Helsingin AgilityUrheilijoihin ja siellä Rallin siskon omistaja on meille diilannut jo treenipaikan samasta ryhmästä. Omatoimiryhmä-meiningillä mennään, mikä sopii hyvin minulle.

IMG_1260

Mukavaa kevättä kaikille!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s