Hesoissa 


 Täällä sitä nyt ollaan, itä-Helsingin ghetossa asutaan jo neljättä viikkoa! Ei ole oikein riittänyt juttua tai edes energiaa blogin päivittämiseen.

Ollaan päästy kivasti mukaan HAU:n treeniryhmään ja lisäksi olen pari kertaa jo ehtinyt hallille omalla avaimella. Lisäksi tuo Racinel-areena on ihan lähellä 10min ajomatkan päässä, varattiin sieltä Parviaisen Maijun kanssa irtovuoro, kun olivat huhtikuussa alennuksessa (2h 20e!!)

Outoahan tämä kuitenkin on, olla täällä. 15v Tampereella ja jätin sinne kaiken, kodin, siskon, ystävät, työt, harrastukset. Ainakin kolme ihmistä on kysynyt, että ”joko olet kotiutunut hesoihin?” Ja ”näytät jo kotiutuneensa hyvin sinne” (ai minkä perusteella, Fb-päivitysten vai??), mitä helvettiä tollaseen voi vastata parin viikon jälkeen? Yksi vielä ihmetteli ihan tosissaan, kun kysyi vieläkö on ikävä Tampereelle ja vastasin että no päivittäin. Ai että vielä ihan päivittäin, miten se ny silleen! Vtt että ärsyttää 😀 Eli jos luette tätä ja olette arvelleet kysyä, kuinka olen sopeutunut, älkää pliis kysykö… Saattaa siinä jokunen vuosi vielä vierähtää. No joo kohteliaisuuttaanhan sitä kotiutumista kysytään ja hyvillä aikeilla, mutta joo, en ole vielä.

Lapsi ei ole vielä ulkoistunut, joten treenit on aika yksioikoisia kun pystyn vaan kävelemään vaivaisesti, alkaa pikkuhiljaa loppua mielikuvitus mitähän sitä treenaisi. Keppejä ja kontakteja on hiottu kyllä jo koko kevät. Rallin kanssa silti edelleen kepit vaikeaa, meinaa työntää täysiä ekaan väliin eikä taivu toiseen, ja lopussakin on edelleen kiire palkalle/johonkin, että virheitä tulee siinäkin. 

Raskausviikoissa mennään ihan lopullaan, keskiviikkona treeneissä tasan 38+0 kuvattiin muistoksi tällainen pätkä: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=pt504E9rxPA

No hei, tulipa synkän sävyinen postaus. Iloa kuitenkin enimmäkseen tässä, kevät ja aurinko paistaa ja kalenterissa pelkkää tyhjää! 🙂  Ralli tykkää pitää minulle seuraa (Riimi on tapansa mukaan hieman etäisempi), mikäpä sen kivempi, kun lepäillä  päivät Halli kainalossa ❤

  

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s