piirinmestaruuksissa


Piirimestaruudet tuli ja meni. Menestystä ei todellakaan tullut! 😀 Molemmille, sekä Heimolle että Nekulle, sain aikaan tuplahyllyt.

Hyppäri oli mineille ja makseille hollantilaisen Mouwenin käsialaa ja hyvän tähen millanen hyppäri olikaan ja millaisella ihanneajalla! 21 estettä kiemuraisella radalla ja etenemä 4.1 m/s! No, kaikille suorittajille sama, mutta olihan se ankeeta, ettei saatu käytännössä juuri yhtään tulosta eikä ratkaisevalle agilityradalle ollut minkäänlaisia asetelmia ja jännityksiä. Makseilla taisi tulla tästä 2 puhdasta nollaa ja kolme tuloksen saaneista koirista pääsi edes ihanneaikaan (kuitenkin reippaasta 50 yrittäjästä). Mineillä oli samansuuntainen, ehkä vielä vähän huonompi tulostaso jos edes mahdollista. 8) Tylsä kisa! Nekulla möhlin takaakierrossa, Nekku meinasi karata selän taakse niin nykäisin koiraa tiukasti ”TÄNNE” ja törmäsin samalla itse esteeseen polvellani hajoittaen sen 😀 Että itte mokasin! Heimolla meni huomattavasti kivemmin, vain yksi rima ja yksi ylimääräinen hyppy vaikeassa ja ahtaassa ”vienti”kohdassa. Suomalaisittain radalla oli outoja esteiden ohituksia ahtailla väleillä.

Agilityrata oli Jari Tienhaaran ja hyvin samankaltainen kuin Varkaudessa hänellä oli. Samanlainen puomi-kepit-hypyt -kuvio. Sitä oltiinkin treenattu kotona, koska en Varkaudessa osannut! Missäänhän sitä ei sitten huomannut, kun Nekulla hyllytin juurikin tuohon hyppykuvioon (piti vedättää kepeiltä että ehti, enkä siis uskaltanut). Heimolla tuli hylsy helpossa putkikohdassa, jossa oletin, että lähetän sen vaan putkeen edelle ja leieröin toisen rinnalla olevan putken. Mutta oho, Heimo ei ollutkaan mun edessä vaan jouduin odottelemaan ja sitten meni väärään putkeen kun en liikkunut itse.

 

Sitten joukkuemittelöt. Jännitti sikana, kun tiesin että se Mouweni tekee maksien radat ja Riimin kanssa voi olla aikamoista taistelua noin vaikeilla radoilla mitä hyppäri antoi ymmärtää… 

Heimon joukkueessa ”Jarin alkkarit! oltiin ekana lähtijänä ja tehtiin kiva 10vp kahdella rimantiputuksella! Loppujen lopuksi kaikki Heimon neljä kaveria teki tulokset (5-15vp) ja saimme joukkuepronssia!

Image

Riimi sitten joukkueemme Varma Voitto!n ankkurina, jännittävästi kolme aiempaa koirakkoamme olivat tehneet hylsyt, joten paineet onnistumiselle olivat ;). Okei, siis erittäin pienet. 😀 Meillä olikin tarkoituksella kerätty höpsöjoukkue joten mitalinkiiltoa ei silmistämme löytynyt noin edes lähtiäisiksi. Mutta tietysti vaaleanpunaiset tiimipaidat oli painatettu! VARMA VOITTO! selässä ja Maija & Riimi rintamuksessa.

Ja vaikeahan se rata vielä meille oli:

https://docs.google.com/file/d/0Bx_9MwZUXGb2ZEY2dFdrNEpHSnM/edit?usp=sharing

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s