NextOne leiri nr 2


Juu me oltiin taas NextOne-leirillä. Viime kerralla oli melkoinen katastroofi ja nöyryytys, tällä kertaa oltiin jo edistytty eikä hävettänyt niin paljoa. Ei sillä etteikö tullut erittäin runsaasti sanottavaa/korjausehdotuksia/treenivinkkejä/ohjeita, niitähän toki halutaan. Mutta edelliseen viikonloppuun verrattuna oltiin edistytty kyllä.

Hitosti vielä vaatii kyllä töitä. Estefokus on heikko, Ralli on tosi kiinni minussa ja heikosti lukitsee esteitä. Eli lisää itsenäistä estesuorittamista. Niistot ym oli hankalia kun ei lähtenyt. Ja onhan tuo huomattu varsinkin kisatilanteessa, että kääntyy lähes joka esteen jälkeen katsomaan, että mitämitämitä vaikka nokan edessä on este ja mun liike (muka) ohjaa eteen. 🙂

Tässä nyt pari ihan onnistunutta otosta, kun viime kerralla olin hieman maani myynyt ja pistin vaan niitä mokakohtia. Virhe on ystävä.


Riimin annoin ystäväni ohjattavaksi, hänellä on kaikki omat koirat olleet pitkään (lähes vuoden) saikuilla ja nyt kun mulla oli kaksi toimivaa peliä niin mikäpä siinä. Riimi oli super!!! ❤ Ja Minna on todella taitava ohjaaja, hyvillä mielin annoin Rimpsan lainaan. Oli todella hienoa ja suorastaan liikuttavaa katsoa heidän menoaan!! Olen ylpeä hyvin koulutetusta koirasta ja siis vaan niin… mahtavaa oli ihan katsojanakin. Ei edes sanat riitä. Toivottavasti saan nähtäväksi vielä videoita, että voin (voidaan, toivottavasti täälläkin) fiilistellä lisää 🙂 Huh huh!

Mitäs loppuvuotena? Nyt lauantaina Stenbergin Heinin koulutukseen, loppuvuoden kaikki kisat ym on vielä katsomatta. Ehkä siellä jotain, katsotaan. Ensi vuoden alku ja kevät mennään mun mahan voinnin mukaan.

Ai hei minkä jo olen unohtanut, parsonin kanssa tehtiin taannoin yksi nolla! Kyllä sellaiset ilot pitää mainita ja ihan videokin on 🙂

PS. Olinpa laittanut itselleni muistilistan viime leiriltä. Edistystä ON tapahtunut!

  • Persjättö -> KYLLÄ! tehtiin. Videostakin näette. 🙂
  • Saksalainen -> KYLLÄ! toka videosta näkee. Huom. myös helikopteri! 🙂
  • Sivuirrotukset -> ei ny tehty.
  • Viskileikkaus -> ei ny tehty.
  • Niisto -> EI! Tää on treenilistan kärkipäässä.
  • Poispäinkäännös -> KYLLÄ!! jihuu!
  • Takaaleikkaus -> ei ny tehty.
  • Estefokus paremmaksi -> NO EI!! Tää on se number ONE.
  • Ralli alitteli kärkihyppyjä / takaakiertoja -> KYLLÄ!! Tai siis ei! Ei alitellut kertaakaan, vaikka oli houkuttelevia kohtia. Jes 🙂
  • Keppien häiriöt / sivuirrotukset (no tää nyt on toki muutenkin alkutekijöissään meillä) -> Kyllä / ei. En laita huutomerkkejä. KEpit meni hyvin itsessään, mutta pakkovalssi-niisto-törkkäsyt ei onnistunueet ollenkaan, mikä nyt olikin odotettavissa. Mä en osaa, estefokus huono, vaativa tehtävä. Treenilistalla nr. 3.

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s