Arkea


Perussettiä taas. Viime viikonloppuna tamskilla Riimin kanssa 3 starttia jotka oli ihan ok, mutta mulle hyvin perussäätö-ratoja. Pari hups-kohtaa ja niihin kaatui nollat =) Tai jaa joo yhdellä radalla Riimi keksi oikaista kesken keppien mun editse puomille, ihan tosta vaan suoralla. Ehkä mä jonkun pikkurillin nostin?

Riimi taas osoitti olevansa kouluttajaansa fiksumpi maanantaisella lenkillä. Oltiin piiiiitkästä aikaa tuolla läheisellä lenkkipolulla, missä tietysti keväällä innokkaita lenkkeilijöitä myös. Siinä sitten kesken koirien juoksentelun Riimi pysähtyi, katsoi minua kysyvästi ja kipaisi luokseni reippaasti. Mää olin että mitäs nyt?! Ja kappas, takaa tuli juoksija jonka lähestymistä en tietenkään itse kuullut, Riimi kyllä kuuli. Ja muisti että lenkkeilijän lähestyessä pitää tulla mun luokse. Itsehän en tätä enää muistanut… Hyvä että koira hoitaa.

Erikseenhän en tällaista ole koirille opettanut, mutta huomasin pari kesää sitten, että Riimi oli yhdistänyt sen itsekseen, että lenkkeilijät lähestyessä pyydän koiria luo ja palkkaan. On se vaan kaikista fiksuin eläin!! 🙂 ❤

Treeneissä valssien hinkkaamista, itselleni oli vaikeeta. Rallikin oli ja olipa vaikeata, kun eka harjoitus oli 3 hypyn suora – putki –  3 suora – putki, ei siis mitään valsseja. Huomasin että Ralli ei lue kyl pätkääkään rataa tai esteitä. Ollaan vaan hinkutettu koko talvi (ja elämä) pientä piperrystä ja tekniikoita, ei vielä ollenkaan irtoamista ja itsenäisiä suorituksia ja ”rataa” jossa mennään eteenpäin. Osataan kyllä kaikki pienet piiperrykset, putki- takaakierto-valssi-päällejuoksut. Noh, ei auta kuin treenata! Ja se jos mikä on mukavaa. Varsinkin kun voi treenata ulkokentällä, johon meiltä on matkaa 6min autolla! Tykkeen.

Kisoja on taas tuloillaan, Janakkalassa 3 starttia ja Etelä-Hämeessä sit viikon päästä 2 starttia. Nyt pitäisi ”suorittaa”, kun toukokuu menee multa lähes ohi erinäisten reissujen ja leirien takia. Onneksi lähiseuroilla taitaa olla joitain iltakisoja, joissa ehtii touko-kesäkuussa vielä sitä tuplanollaa havittelemaan. Toisaalta, olen jo varannut sm-viikonlopulle ratsastusleirille paikan, joten jos nollat jää niin ei harmita kyllä yhtään 😉

V__0F01

Vuosi sitten haettiin Ralli!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s