Tulihan nolla!


No just sitten, kun pääsin valittamasta, niin tulihan se nolla! Eilen oli Tamskin iltakisat niiden omalla hallilla, jossa on nykyään kelpo nurmi jolla voi hyvin mielin koiraa viedä.

Nekku siis tulessa ja tuomarina suosikkini Sari Mikkilä. Eka rata oikein mukava juoksuhärdelli, mutta mutta… Kyllä se kotona osaa ne kontaktit! Nimittäin kävin ensin omalla kentällä treenaamassa kontakteja ja sieltä suoraan kisapaikalle. Todistetusti teki hienosti kotona, mutta voimoro taas tota kisavirettä ja pomppukontakteja… Puomin alastulosta ei ollut vähääkään yritystä vaan pomppasi kaaaaukaa yli!

Tästä siis vitonen ja ihan jees aikakin (olisko ollut nollalla 5./40 tms), hyvä Nepander.

Onko kenelläkään ideoita miten voisin alkaa työstämään tuota ongelmaa? Ahdistaako koiraa tuo alastulon ”paineistus” eli pysäyttäminen ja siksi pomppaa yli kaukaa? Kotona en onnistu Nekkua ihan noin korkeille kierroksille saamaan, joka tietysti haittaa harjoituksia. Tai onnistuisin, mutta miten?

Toinen rata sitten yhtä mukava juoksutusrata. Tässä meinasi käydä myös ohraisesti. Kahdella tavalla. Nimittäin Nekku pomppasi sen puomin jälleen ja olin ajatellut että otan uusiksi jos näin käy. Ja siinä sitten harmittelin voivoi, ja pysäytin oman liikkeen, Nekku livahti edessä olevaan putkeen samalla (oikeaan päähän siis). Silä sekunnilla tajusin, että saakeli sen takavarpaat kävi siinä alastulolla hipaisten ja tuomarin ilme silmänurkasta ”MITÄ??! MENE NYT SAATANA!!” Kääks, äkkiä matkaan ja loppu mukavasti. Nolla siis, sija oli 5./40 😀

Kivat radat kuitenkin meillä, yhteispeli sujuu ja meno reipasta. Happy!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tulihan nolla!

  1. Rest my case; onnea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s