Markon treeneissä ja kisasuunnitelma


Kattelin tossa HeiaHeiaa ja aika agilitypainoitteista on tämä kesä…

heiaheia

Tänään luvassa Suomalaisen Jarin aluevalkku ja ensi viikolla olisi Britannian ihme Lee Gibsson.

Riimi on päässyt nyt puolivahingossa mukaan oikeisiin valmennuksiin! Linnan Teemulle toissa sunnuntaina ja nyt toissapäivänä peruutuspaikalla Mäkelän Markon treeneissä.

Teemun treeneihin verrattuna lauantainen Markon treeni meni ihan huipusti!! Siis oikeesti  onnistuttiin Rimpsan kanssa tekemään ihan oikeata aksaa eikä mennyt vaan kilpajuoksuksi. Oli ihan mahtavaa! Alussa oli vaikea päällejuoksu-pakkovalssiväkerrys, jota ei saatu valmiiksi, mutta kun päästiin väljemmille vesille, niin aiettä että oli kivvoo!

Rimoja ollaan hilattu pikkuisen ylemmäksi viiteenkymppiin. Viime tiistaina vanha parhauskoutsini Minna oli viikkotreeneissä mukana, ja ripitti siitä että annan Riimin jahdata mua (tai siis en tajunnut että se jahtasi) plus että nyt rimat ylöspäin ja vähänkö äkkiä! 40-45cm on ihan pöllöilyä vaan enää, juoksee niistä läpi miten sattuu. Kappas vaan, alkoi tulla hieman huolellisuutta mukaan! Niin ja niitä kokoavia hyppytreenejä, kun meinaa vauhdin kanssa mennä vähän etupainotteiseksi. Ja muistetaan tietysti hypyttäessä, että laatu korvaa määrän (jos joku kauhistelee, että nuorta koiraa hypytetään).

Kuvat otti Dahlströmin Kati 🙂

Kieli poskessa!

riimi4

Oho! Sylivekki!

 

riimi6

Ja katse koirassa…

 

Eilen ihan ihan pienet keppitreenit, ollaan vähän oltu laiskoja niissä, lisäksi tuli jumitusta suorat kepit-vaiheeseen. Eilen ihan pieni helpotettu treeni, halusin nähdä osaako tehdä helpot vinokepit ja hyvin osasi. Nyt vaan sitten rohkeasti eteenpäin taas tässä. Ja lopuksi pari toistoa puomia, siis sitä koko puomia! Tämä oli siis toinen kerta evö. Yllättäen tietysti, vireen ollessa paljon alastulotreeniä korkeammalla Riimi juoksi vaan huis yli alastulon pysähtymättä. Mutta viksuna koirana kyllä yhdisti taas nopeaan nämä asiat, kun vähän vinkattiin että hei, alastulolla pitäis pysähtyä kiireemmästäkin vauhdista.

”Pakko” olisi saada puomi ja A suorituskuntoon, meillähän on kuulkaa ihan kisasuunnitelma! Nimittäin Parikkalan koiraharrastajat järjestää juhannuksen jälkeen epäviralliset kisat 😉 Ja pakkohan sinne on mennä, kun paikan päällä satutaan olemaan! Niinko vieraileviksi tähdiksi tai jotain! Ja mölliluokassa on puomi ja A nii treenattavahan tää on kuntoon nyt, onneksi ei tietenkään keppejä eikä keinua.

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Markon treeneissä ja kisasuunnitelma

  1. Krisse sanoo:

    Vähänkö hienoja kuveja! Bc kääntyy ilmassa ja kaikkee.. E parssonni vaan tolleen osaa. =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s