Karmee laji!


Tää agility on kyllä ihan karmee laji!! Taidan vaihtaa joogaan =) tai johonkin muuhun missä ei tartte kisata. Tarvitse ja tarvitse… Eilen kyllä sai tuta karvaasti taas sen, kuinka pienestä homma on kiinni

Mutta asiaan. Eilen oltiin sdp:llä kisoissa, sekä Nekku että Heimo mukana. Ilman kepoa/ketyä aivan hirveetä!! Molemmat oli luokkiensa alussa ja yhtäkkiä huomasin odotellessani vuoroa radalle Nekun kanssa, että mun pitäis olla tutustumassa maksien rataan toisella kentällä ja Heimo lähtee sijalta 3. ja se on vielä autossa kaukana… ja Nekun kanssa pitäis just juosta rata. Pientä säätöä ja Heimo viimeiseksi lähtijäksi ja suoraan Nekun (hylyksi menneeltä) agiradalta tutustumaan Heimon hyppäriin. Vauhdissa vaan juostessani maalista toiselle kentälle nakkasin koiran remmeineen Nybergille joka tuomaroi sitä hyppäriä =) Ja sitten kun Heimo oli suorittanut hyppärin, olikin minien rataantutustuminen, no mihis Heimo hallissa kiinni ja äkkiä taas tutustumaan ja juosten Nekku autosta pois ja Heimo tilalle sinne, vähän läähättäen ja huonosti jäähdytelty itse kukin. 😀 Onneksi kaikki neljä koiraa (Heimo, Riimi, Remo ja Nekku) tulevat hyvin keskenään juttuun, niin sain tuupattua koiria Nissaniin konttiin aina missä sattuu järjestyksessä.

Nekun kanssa agirata ensin, rata oli kiva ja sujuva! Paitsi yhdessä kohtaa, kun piti valita suoraan edessä oleva okseri tai sen vieressä tyrkyllä oleva putki, en tehnyt mitään (”kun kyllä se mun liikkeeseen tulee sinne okserille suoraan” NOT) ja Nekku valitsi itselleen mieluisimman esteen. Veikkaan, että ohjasin millin verran kädellä kohti okseria, jonka N tulkitsi luvaksi mennä kivaan putkeen. Harmi, rata oli nolla siihen mennessä! Loppusuoralla vielä lähti koukkaamaan edestä väärälle esteelle, muttasenniiväliä enää.

Heimon kanssa tämä rata.. voivoivoi… Tää on se mitä heti alussa voivottelin. Täydellinen rata. Kunnes. Helpolta putkelta OHI mun perään ja edessä oli enää helppo loppusuora. Nolla tietysti alla. VOI VATTU!!! Kylläpä kyrsi(i). Tämä oli jo ainakin kolmas kerta kisoissa, kun Heimo tulee ns. helpon putken ohi kiltisti mun perään vaikkei edessä ole mitään muuta estettä! Tää tulee todo-listalle nyt heti, että treenataan röyhkeitä putkeenmenoja. Aivan liian kilttiä touhua! Miksen lähettänyt kunnolla?? MIKSEN!? Otin itsestäänselvyytenä sen, että Heimo poimii suoraan edessä olevan putken ja voin lähteä itte leikkaamaan kohti seuraavia seikkailuja. Voi hanuri!

(aloittakaa katsomaan suoraan kohdasta 0:19, alussa odottelua)

Nekku:

Hyppäri Nekun kanssa enemmän sähellystä, samoin Heimon. Aika vinkeä valssisysteemi oli keskellä ja kuten Heimon videosta nähdään, sähellystä oli runsaasti! Nekun onnistuin jotenkuten ehkä saamaan nollilla tuosta alkukohdasta, mutta jotenkin sähläsin sen väärään putkenpäähän, vaikka oli ihan simppeli kohta. Onnistuin jaakottamalla saamaan ohi Heimon kepeiltäkin, eikä tullut niistoon lopussa ollenkaan.

Heimo kohdasta 0:25 tjsp:

Nekku:

Sain Valtosen Satulta 2by2-kepit kotilainaan, nyt alkaa Riimin pujottelukoulu! Jos vaan mahdollista kuvauksen puolesta, niin yritän dokumentoida koko rojektin. (Toivottavasti NE ei lue tätä)

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s