Näytelmä ja aksaa tiätty.


Riimi kävi näytelmissä! Sunnuntaina ajeltiin Lahteen ryhmänäyttelyyn, jonne bordercollieita oli ilmoitettu 39. Tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Tai no, kaikki tuomarit on mulle uusia tuttavuuksia, sen verran harvakseltaan on tullut käytyä viime vuosina… 😉

Arvostelu oli seuraavanlainen:

Tanakkarunkoinen juniori joka niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Ilmeikäs pää, hyvät silmät. Vielä köyhä eturinta. Sopiva luuston vahvuus. Turhan luisu lantio. Hyvä karvanlaatu. Esiintyy hyvin (!!!). Liikkeet jäävät kovi lyhyiksi. Korkea häntä.

EH ja sinisen nauhan ojenti. I was all happy, Riimi esiintyi oikein sievästi. Jopa treenattiin parina iltana seisomista ja ravaamista ja hää tajus heti mitä halusin. Iloisesti yllätti se, että itse näytelmäpaikalla kehässä malttoi myös olla nätisti ja seisoa. Sannahan se otti pari kuvaa, joita törkeästi lainaan tänne:

Rimpsi seisoo ja setä arvostelee

Söpis

Kiva oli nähdä tuttuja sekä Dreamorelaisia ja belgien kasvattajaakin ehdin käydä moikkaamassa.

Lauantaina ehdittiin Heimon kanssa Suomalaisen Jarin aluevalkkutreeneihin. Joka kerta tuntuu Jarin treenit aina mukavammalta, tällä kertaa oli kiva juoksurata jossa sai liikkua kunnolla. Mulla oli jalat ihan tönkkönä edellisen yön (!!!) ja aamun hiihtokisoista (kyllä, hiihto”kisoista”), ja sit piti vielä juosta 😀 Oli karmeeta! Heimon kanssa pieniä perusongelmia, väsyneenä rimat tippui helpohkosti, jos tuli vähänkään säätöä. Mukana oli myös hankalia kauemmalle putkelle lähetyksiä puomin alle joita vähän hinkattiin sekä esim. avokulma kepeille suoralta putkelta joka taasen onnistui. Lisäksi ehdittiin vähän jutustella siitä, miten Heimon radoista saataisiin viilailtua sekunteja pois. Jarilla ei siihen mitään ihmettä ollut, Ennakointia sekä edulliset reittivalinnat, that’s it.

Riimi kävi myös treeneissä sunnuntai-iltana. Pakkovalssi + valssiin vienti sekä päällejuoksuja. PJ:t meille ihan uutta, arvelin ettei ihan pala kakkua ja kylläpä jouduttiin vähän hinkkaamaan sitä lelulle ja käteen tuloa. Mielellään olisi paahtanut hypyn ohi liikkeen suuntaan. Pakkovalssit ok, mutta vähän yhteiset rytmit vielä kadoksissa. Nyt voisi jo vähän miettiä muidenkin esteiden opiskelua, mutta kun ja nokun. Rengas on hallilta rikki ja mitä näitä nyt on, selityksiä. Kun pitäisi se puomi ja A aina purkaa osiin että saisi pentukokoiseksi. Ehkä ensi viikolla, jos ei ole pakkasta liikaa 😉

Ensi sunnuntaina Jaakko Suoknuutin treenit Turussa, jo on jännää!

Ja ai niin, Nekun kanssa oli pitkästä aikaa treenit eilen (joo-o, ei vaan voi kisata harmin paikka, treenatakin pitää!) ja saatiin hyviä (epä)onnistumisia kontakteilta ja lähdöstä, terrierin aivot raksutti!!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s