Lee Gibsonia ja jälkeä


Jostain syystä vähän laiskottaa kirjoitella blogia… Vaikka yleensä tästä tykkään!

Lauantaina käytiin Heimon kanssa oikein ulkomaan elävän opeissa, tällä kertaa vuorossa oli brittiläinen Lee Gibson. Kuten aiemmassa postauksessa taisin mainita, en tiennyt hänestä, koulutustyylistään tai yleensäkään hänen agilityhistoriasta mitään. Rohkeasti kuitenkin mukaan.

Aika kiva oli! Lyhyt 15 esteen rata, jota hinkattiin osissa. Ensin tehtiin ratana (unohdin yhden hypyn ja kepit ei menny loppuun), sitten siirryttiin yksityiskohtaisempaan tarkasteluun. Oikeastaan meillä meni aika jees, ainoastaan keppien aloitus tuotti vaikeuksia, koska tyrkin Heimoa väärään väliin huomaamattani. Eli liikuin liian aikaisin! Muutamassa kohdassa (puomin jälkeen hypyt, viimeiset kolme hyppyä) oli hieman ajoitusprobleemaa mulla ja rimat räpsyi. Suosittelen kouluttajaa kaikille, jos joskus sattuu olemaan mahdollisuus osallistua! Illalla vielä syöntiä ja juontia kerhon porukalla, olipa mukavoo!

Eka reenisetti:

Toka setti: keppien hinkkausta. Katsokaa kuinka väkisin haluan lähteä liikkeelle liian aikaisin ja työnnän Heimon aina väärään väliin…

Lopuksi ratana, jossa taas mokasin kepit ja tyrkin liian lähelle vika hyppyä:

Sunnuntaina sitten aamusta jäljelle Heidin kanssa. Edellisen illan juomapuoli painoi silmissä, mutta luvattu mikä luvattu. Heidi tallasi Riimille hyvän noin 200m pitkän jälken. meni tosi hyvin!! Ehti vanhentuakin varmaan tunnin, kun käytiin esineruudussa siinä välissä… 🙂 Itse jäljellä Rimpsa nuuhkutteli tosi intensiivisesti ja poimi namit matkalla. Itte mokasin siinä, että sotkin sinne mukaan juuri maasta poimimiani keppejä eikä Riimi niihin reagoinut. Meillähän ei oo niitä oikeita jälkikeppejä, ei valjaita, ei esineitä eikä liivejä… joten jos haluan jatkaa harrastusta niin pitänee alkaa ajatuksella haalia treenikamoja ja esineitä eikä vaan lähteä kotoa namit taskussa. Lenkillä treenin jälkeen otin sitten kunnon jälkikeppien (kiitos Heidille niistä!) ilmaisua ja Riimi kyllä löyti ja ilmaisi hienosti.

Esineruudussakin käytiin, pari ekaa esinettä meni ihmetellessä ja kolmannen haki hyvin. Tuonti on vielä vaiheessa ”jee tuo tänne ja vaihda lennosta leluun”. Haun opettelussa ollaan käytetty sellaista nenänaukaisumetodia (?), kävelen koira hihnassa esineelle, annan koiran huomata sen, kävellään takaisin lähetyspaikkaan ja sit lähetys. Aiemmin on toiminut tosi hyvin, tänään oli Riimillä vähän arpomista lähetystilanteessa, että mitäs tässä nyt pitikään tehdä.

Mainokset
Kategoria(t): Agility, Jälki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s