Otsikko tähän


Mittään ei olla taas tehty, hiljaista on 🙂 Paitsi olihan eilen pikaiset aamutreenit Suvin, Narskun ja yön Timon kanssa, kiitos seurasta!

Riimi teki seuraamista, olipa muuten vaikeaa, kun kentällä kaveri teki aksaa yhtä aikaa! Mutta onnistuin saamaan katsekontaktin ja tästä naksuttelin ensin pelkästään. Lelun avulla sain myös seuraamisen onnistumaan, ihan kivasti Rimpsa tekee hommia vaikka on kunnon häiriö! 

Hieman liikkeestä seisomisen harjoittelua, kuitenkin hyvin vähän. Sitäkin jännemmin eka kertaa otin paikallamakuun vieraan koiran vieressä. Paikalla oloa istuen tai maaten on treenattu paljon kotona, vähintään kaksi kertaa päivässä ruokakupilla. Istuminen on onnistunut aksassa hyvin, mutta tämä paikallamakuu on treenien vähyyden vuoksi unohtunut. No, nyt tehtiin ja Rimpiläinen oli pätevä! Ei häirinnyt Ransu eikä taustalla aksaava sipperke. Puolen metrin päässä seisoin ja palkkailin. Palkkaamisen hetkellä nousee, mutta korjasin vähän omaa tekemistä enkä tunkenut kättä taskuun liikkeen aikana.

Lopuksi vähän aksalaista, Suvin avustamana puomin alastuloa. TUntui että ekan kerran siinä oli jotain järkeä, seisoi 2on2offissa rauhassa ja naksuttelin nenä-maakosketusesta. Aiemmin on vaan kiemurrellut pois kontaktilta ja ollut jotenkin hankalaa. Nyt lamppu syttyi. Lisäksi kolmen suorassa olevan hypyn kanssa etenemistä ja vastaanottoa sekä yksittäisen hypyn tarjoamista, hyvin. 

Huvittavana lisänä näytin Suville pujottelussa Garretin 2by2 opin alkeita Riimi koekaniinina. Riimi ei ole koskaan tehnyt em. keppitreeniä. Eli kahden kepin tekemän ”portin” läpi piti juosta ja tässäkin ihan naksutinkoulutuksen perusperiaatteita noudatellen koiran on tarjottava käytöstä itse. En siis houkutellut portin läpi millään vaan palkkasin kun vaan meni keppien välistä. Älykäs borderhollie tajusi hyvin nopeasti, viimeinen (neljäs) toisto otettiin siksi, että halusin katsoa josko edelliset toistot oli vahinko vai tajusiko Riimi tehneensä porttien läpijuoksun. Kyllä, tarjosi heti läpijuoksua joten älyä oli käytetty. Nyt sitten tämä pujottelu talvitauolle, pitäisi heti alkaa etenemään ja Rimpsa on vielä iältään liian nuori pujottelemaan oikeasti. Vuotiaana eli keväällä sitten jatketaan keppiharjotteita!

Viikonloppuna luvassa kisat, jee! Riksussa Heimolle kaksi starttia, agi ja hyp. Eli hyppäri treenin vuoksi ja agiradalta sitä viimeistä kakkosten nollaa. Pitäkää peukkuja!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s