No sitä agia


Hieno päivä vaikka onkin maanantai! Ehkä hyvä fiilis juontaa viikonlopulta, lauantaina rakenneltiin agilitykisoja ja sunnuntaina kävin Niinun treeneissä. Molemmat superkivaa!

Niinu oli tehnyt mukavan 30:n esteen radan, josta muuten selvittiin ekaa kertaa loppuun saakka! Toki kahdessa erässä… Mutta muistaakseni ekalla treenikerralla syyskuussa päästiin esteelle nr. 6 tai jotain sinne päin 😉 Eniten tuotti vastusta puomi-putki-erottelu, reilu sivuirrotus A-esteellä sekä ne perhanan kepit. Muuten Heimo meni tosi kivasti, rimat pysyi käytännössä kaikki, muistaakseni vain yksi tippui koko treenin aikana. Saatiin palautetta, että meidän homma on edistynyt paljon, mun liike on parantunut ja Heimo osaa! Varmasti liikkeen parantumiseen onkin syynä juuri se, että Heimo hakeutuu hyvin esteille ja mä luotan siihen ja uskallan ohjata enkä vie nenästä pidellen. Tekisi mieli ilmoittaa Heimo vaikka mihin kisoihin keväällä ja kesällä, voivoi… Sen verran omat elämänsuunnitelmat sekaisin, etten tiedä olenko Saksassa ja milloin ja miten Heimonkin pk-kisat menee ja ja ja ja. no, nyt on seuraavat skabat 18.3. Kirkkonummella, jospa sinne ensin ja katsotaan sitten taas elämää eteenpäin. Sormet vaan ristiin että säästytään kennelyskältä tai muilta sairauksilta.

Tänään kävin myös normitreeneissä, paikalla oli vain minä ja Emilia. Saatiin kuitenkin tosi hyvä treeni-iltamat aikaiseksi keskenämme vaikkei koutsia tällä kertaa ollut. Heimo ja Ima sekä myös Emilian Pirkko-Inkeri harjoittelivat kaikki keppejä 2by2-menetelmällä. Ima oli ihan virkeänä innoissaan, Emilialta lainatulla nami-lelulla sain palkattua Imaa helposti ja jopa alustavasti tajuamaan keppi-portin läpimenoa. Ajattelin nimittäin ottaa Iman koe-eläimeksi, sehän ei osaa pujotella ollenkaan ja mitään haittaa en tule aiheuttamaan vaikka yrittäisin opettaa sille niitä keppejä uudella tavalla. Saanpahan itse vähän treenattua tätä tapaa! Heimo muisti portin läpi juoksun, otin eri kulmista ja myös portin kulmaa vaikeuttaen, lopuksi ihan hitusen kahden portin kanssa läpoijuoksua.

Lisäksi hyppytekniikkaa renkaan kanssa, Heimolla on kisavideoiden perusteella aika raju renkaanläpimenotyyli (hieno sanayhdistelmä!) ja kappas, ekalla kerralla tulikin renkaan ohi, kun otin heti alkuun viisi hyppyä+rengas…. Eli estesuorittaminen ei ollutkaan ihan vielä kunnossa 🙂 Helpotuksen kautta (ensin yksi hyppy + rengas, sitten 2+r, 3+r jne) tieysti onnistui loplta myös 5:n hypyn kanssa. Loppuun kontaktiperustreeniä, tuota A:n sivuirrotusta. Kyllä se kotona osaa! 😉

Päivällä upea keli ja Kaukajärven hangella hieno kanto! Heimo oli mukana vauhdittajana ja meillä hoidossa, kun Hanna ja Jasmo on molemmat kipeänä.

Ulos lähdössä

Pakotettuna riviin. Heimoa ei kiinnosta

"Katso tuolla" "Jaa missä?"

"Hahaa sainpas huijattua pöhlöt belgit hippaleikkiin"

Ai että oli hauskaa!!!!

Mainokset
Kategoria(t): Agility, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s